مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با عنوان چند لکه رنگ اما تصادفی و دور رنگ است

با سلام
همسر بنده 14 بهمن خودروی ماتیز رو به فی 16 میلیون با عنوان چند لکه رنگ در بنگاه خریدند و 12 میلیون نقد همانجا در بنگاه دادند و مابقی زمان سند در محضر شرط شد... ما بلافاصله بعد از معامله ماشین رو به کارشناس تشخیص رنگ بردیم که معلوم شد خودرو تصادفی و دور رنگ است. تماس گرفتیم با فروشنده که یا از پول کم کن یا ماشین رو پس بگیر... آقا سَر دووند تا مشتری برای ماشین پیدا کنه و بعد پول ما رو بده.. دیشب تماس گرفت که مشتری داره و چون همسر بنده شیفت بود من به جاش ماشین رو بردم که یک تعمیر گاه بود خود آقا اصرار داشت معامله انجام بشه که مشتری ماشین دیگه نخره... خریدار جدید به جای پول رایج کشور دلار آورده بود که من قبول نکردم.‌ بعد به اصرار خودش مکانیک ها من رو دوره کردند که توافق بین من و خریدار جدید روی کاغذ معمولی نوشته شود که شنبه 12 میلیون پول رایج به من تحویل دهند و ماشین رو بگیرند و قولنامه اولیه بین همسرم و اون فروشنده باطل است و من امضا کردم... اما دیگه قید نکردیم که راجع به 4 تومن باقیمانده تعهد نداریم... و یا چطور پول رو بدهند... الان انگار فقط من مسئولیت قبول کردم ماشین که قولنامه به نام همسرم است رو در قبال 12 میلیون به خریدار جدید تحویل دهم.. چه آثار حقوقی جاری میشود و ما از اول باید بعد از فریب این آقا چه کار می کردیم؟؟ من الان نگرانم اگر خریدار جدید که گفته 15 تومن ماشین رو ازش می خره بقیه پول رو نده این آقا بیاد سراغ ما دوباره؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمائید خیلی سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.معامله فعلی غیرنافذاست واگرهمسرشماآن راتنفیذنکندمعامله اثرحقوقی نداردوباطل استِ ومشتری بایدثمن معامله رامسترد کند.درخصوص معامله اولی,می توانیدفسخ کنید ویافقط تفاوت قیمت(ارش)را ازفروشنده بگیرید.