مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام و خسته نباشید
از طریق سایت تلگرامی با عنوان صیغه یابی از من کلاه برداری شد رفتم دفتر خدمات قضایی بعدش پرونده رفت دادسرا فرستادن پلیس فتا اونجا هم رفتم پرینت حساب ها رو دادم گفتن برو یک هفته تا یک ماه زمان میبره پیامک میاد برات هیچ نامه ای ندادن که ببرم بانک برای مسدودی و.....میشه راهنمایی کنید گفتن احتمالش 50 درصد هستش. الان چی میشه

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

حسابهایی که پول شما به آنها واریز شده مسدود شده است
ولی احتمال دستگیر شدن شخص کلاهبردار معمولا کم است، چون این اشخاص از حساب دیگران سو استفاده کرده و حساب خودشان را جهت واریز پول اعلام نمیکنند