مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی در کودکی

سلام بنده پسری 31 ساله هستم که از 5 سالگی تا 12 سالگی مورد آزار جنسی عموی خودم قرار گرفته ام به همراه دو خواهر خود که مادربزرگم و عمه های من از این موضوع اطلاع دارند آیا می توانیم شکایت بکنیم؟
به خاطر اینکه 3 نفر هستیم

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام شما باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید بعد از گذشت این مدت اثبات آن سخت می باشد به شهادت شهود نیاز دارید صرف اطلاع داشتن مادر بزرگ و عمه نمیتوان ادعا را اثبات کرد