مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب در خودرو

سلام
(مالک محترم خودرو به شماره پلاک -ایران78 با توجه به اینکه در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس امام علی جنوب به شمال تاریخ 1402/09/09 ساعت 12:09 برای بار 3 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته است، خودروی شما توقیف و همکاران ما در اسرع وقت، با شما تماس حاصل می نمایند.)
این پیامک برام اومده
همسرم در مسیر محل کارش گاهی مسافر سوار میکنه.امروزم مسافر داشته و متاسفانه روسریش افتاده...خواستم بپرسم باید چیکار کنیم؟...ماشین به اسم منه