مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در خرید اکانت بازی

سلام خسته نباشد ببخشید من حدود 4 ماه پیش مبلغ 5 میلیون تومن برای خرید اکانت بازی فری فایر در پلتفرم روبیکا برای شخصی زدم اونم بعد از مدتی به من اکانتی داد به ارزش 3 تومن منم قبول کردم اما بعد از مدتی اکانتو از من پس گرفت چون دو سیو بود و یک سیوشو بهم داده بود همین جوری گذشت من دوباره بهش پول دادم برای گرفتن اکانت بهتر همین جوری گذشت و کل پولی که در طول چهار ماه بهش دادم حدود 14 میلیون تومن میشه اونم تو این مدت 2تا اکانت دیگه بهم داد که هر دوتا دوسیو بودن و دوباره بعد از مدتی به زور ازم پس گرفت الان حدود دوماه میشه که من میگم پولمو پس بده یا اکانتی ب من بده اما هروز بهونه ای میاره و اهمیت نمیده درحالی که پول داره،
شماره کارت ،شماره همراه،اسمش ،رسید پولایی که براش زدم رو دارم فقط شماره کارت به اسم خودش نیست ولی تمام معامله هاش به همین شماره کارته میخواستم بدونم شکایت کنم به نتیجه ای میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل وقوع جرم شکایت تقدیم نمایید از طریق ددفاتر خدمات قضایی