مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وصیت

پدر و عمه من ناشنوا هستن و سهم الارث پدریشان که مقداری باغچه ‌و طویله هست رو 10 ساله به دلیل محدودیت های ارتباطی نمیتوانند از سایر وراث که با گردن کلفتی هم املاک رو در تصرف دارند هم اصول مستندات رو در اختیار دارند بگیرند . درخواست تقسیم ترکه ‌و تنفیذ وصیتنامه و اجرت المثل ایام تصرف رو دادیم ولی همه مدارک ما کپی ه و اصلش در اختیار متصرفین ه قاضی وقت رسیدگی تعیین کرده اما بدون اصول وصیتنامه و قولنامه ها و اسناد رسیدگی اصلا جلو میره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استشهاد محلی تهیه کنید . تقاضای تحقیق محلی کنید و اگر شاهد دارید معرفی نمایید