مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

با سلام من یک ملکی رو از طریق قولنامه خریدم و قولنامه من هفتمین دست می‌باشد .حالا خانمی پیدا شده و از زمین ملک سند آورده و مدعی است ملک از آن اوست در صورتی که این خانم در اولین قولنامه های که من دارم خانه را در سال 73از طریق قولنامه ای فروخته بوده و امضایش پای آن قولنامه هست اما گویا کمتر از نصف قیمت خانه بابت هزینه سند دست خریدار اول مانده و این خانه همینطور بدون شکایت خانم صاحب سند از سال73تا الان با قولنامه فروش میرفته و الان سر و کله اش پیدا شده و شکایت کرده .ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم با دادگاه رسیدگی کننده می باشد . ادله ومدارک طرفین بررسی می شود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این خانم اگر در مبایعه نامه اش حق فسخ نداشته است بابت طلبش علیه همان کسی که از ایشان خریداری کرده باید دعوای استرداد ثمن مطرح نماید