مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وصیت

سلام پدر و عمه من ناشنوا هستن و سهم الارث پدریشان را 10 ساله به دلیل محدودیت های ارتباطی و سواستفاده سایر وراث از این قضیه نتوانستند با صلح و سازش بگیرند و سایر وراث با تصرف املاک و در اختیار داشتن کلیه مدارک و مستندات حق آنهارو نمیدهند دادخواست تقسیم ترکه و تنفیذ وصیتنامه ‌و اجرت المثل ایام تصرف دادیم که وقت رسیدگی تعیین شد . حال با توجه به اینکه تمامی اصول مستندات نزد متصرفان است و پدر و عمه من صرفا کپی از اسناد ثبتی و قولنامه ها و وصیتنامه شرعی ( که پیش آخوند محل پر شده ) دارند رسیدگی جلو خواهد رفت یا ایرادی وارده به این نداشتن اصول ؟ سپاس از توجه تون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم دادگاه ملاک عمل است اگر پلاک ثبتی رسمی دارید مشکلی بوجود نمی آید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

به سوال شما قبلا پاسخ داده شده