مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام مغازه ی را از سال 87 تا 91 به مدت سه سال به مبلغ 100000تومان اجاره داده ام و در پایان جهت تمدید، موافقت دو طرف شرط بود تا سال 95 بدون عقد قرارداد اجاره افزایش میافت از 95 تا الان مغازه بطور کلی بسته است ولی به صورت گسسته کرایه پرداخت میکرد بطوری که الان بدهکار هم میباشد و جهت تخلیه ادعای سرقفلی کرده لطفا راهنمایی نمایید وظیفه من چیست و راه حلی برایم بگویید در ضمن گفته بیایید تا یک سال قرارداد جدید ببندیم بستن این قرارداد برای ما ضرر ندارد؟ ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. می توانید طبق قراردادعادی اجاره حسب مورد حکم تخلیه و یا دستور تخلیه از دادگاه و یا شورای حل اختلاف بگیرید که البته بستگی به نوع مفاد قرارداد و شرایط شکلی قرارداد دارد.
ضمن اینکه با توجه به اینکه اولین قرارداد اجاره در سال 87 تنظیم شده هیچ حق و حقوقی اعم از سرقفلی و یا حق کسب و پیشه به مستاجر تعلق نخواهد گرفت

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بدوا با ارسال اظهارنامه از ایشان درخواست اجاره بهای معوقه را بکنید ،اگر سرقفلی از قبل نداشته سرقفلی تعلق نمیگیرد با انقضای مدت اجاره درخواست تخلیه بدهید