مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام سال 1385یکفقره چک به یکی از دوستان دادن به مبلغ 10میلیون و بعد از مدتی مبلغ چک رو با ایشان تصویه کردم ولی متاسفانه به من گفت چک رو گم کردم و بدلیل آشنا بودن منم پیگیر نشدم بعد از 17سال حالا رفته رو چک اقدام کرده و توقیف اموال گرفته و حساب های منم مسدود شدن و الآنم 570میلیون قرار صادر کردن برای من شاهد دارم که مبلغ رو از من گرفته حتی 4میلیون به حسابش ریختم همون موقع و الباقیشم نقد داده بودم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دفاعیات و مدارک خویش را در دادگاه بیان کنید. احتمال برائت وجوددارد