مشاوره حقوقی رایگان - قطع همکاری و حقوق …

سلام! من ی ادمین هستم که برای ی خانومی که فوق العاده در زمینه ی اینستاگرام صفر بودن و بدون هیچ تحقیقی ادمین‌ گرفتن کار کردم براشون همه چیز توضیح میدادم و میگفتم اصلا چیکار ها باید انجام شه با تاخیر برام محتوا میفرستادن ی روز فیلتر شکن نداشتن ی روز آنتن ضعیف بود این شد که کار ما دیر شروع شد و ایشون بشدت اذیت کردن مارو از لحاظ بی نظمی و ما مدت ده روز رو پیجشون کار کردیم و بعدش رمز رو عوض کردن گفتن من نمیخوام باشی گفتم ما برگشت وجه نداریم دلیل نمیبینم قطع کنید خلاصه کلی توهین و فحاشی کردن منم شماره کارتش گرفتم و یک سوم مبلغ رو برگردوندم چون حساب کردم از مبلغ کل دستمزد ده روزم رو برداشتم و بعد بلاکش کردم حالا با هر شماره ای مزاحم من میشه برای فحاشی و دادن پول نمیدونم به گه زبونی بهشون بگم که حق اون روزارو برداشتم … آیا میتونه شکایت کنه؟! یا من بابت فحاشی و توهین ها و مزاحمت هاشون ؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام، امکان شکایت بابت مزاحمت، فحاشی و… برای شما وجوددارد.
کارشما بدون اجرت نبوده و ایشان بایستی اجرت مناسب پرداخت نماید