مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سه دانگ آپارتمان از همسر

باسلام
اینجانب در سال 88 برای خرید یک واحد آپارتمان که در مبایعه نامه قید شده است بصورت سه دانگ با نام خودم و سه دانگ بنام همسرم شده، ما برای گرفتن این واحد آپارتمان در بانک مسکن یک حساب مشترک برای دریافت وام افتتاح کردیم و تمام پول خرید آپارتمان را خودم پرداخت کردم و همسرم یک خانه دار است و هیچگونه پولی پرداخت نکرده است اقساط وام را نیز خودم پرداخت میکردم و حدود 5 سال پیش ماشینمو فروختم و رفتم آپارتمان را از رهن بانک درآورم( فک رهن ) و تسویه کردم.
سند قطعی منگوله دار که دو سند جداگانه ( هر کدام سه دانگ ) داریم.
ما 28 سال زندگی مشترک پر تنشی داشتیم الان تصمیم گرفتم آن سه دنگ را مطالبه کنم ( مطالبه وجه ) آیا میشود اینکار را انجام داد.
با سپاس از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اقساط پرداخت شده و تسویه رهن بانک را بالمناصفه می توانید مطالبه کنید