مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سه دانگ آپارتمان از همسر

باسلام
احتراما اینجانب در سال 88 در مشاوراملاک و در مبایعه نامه سه دانگ به نام خودم و سه دانگ بنام همسر ثبت کردیم و چون همسرم خانه دار است و هیچ پولی نداشت همه پول را برای شش دانگ آپارتمان خودم پرداخت ولی ما میخواستم وام بانک مسکن بگیریم و گفتند باید حساب مشترک باز کنیم وام هم بنام من بود و هم بنام همسرم ولی تمامی اقساط را خودم پرداخت میکردم. 5 سال پیش ماشینمو فروختم و رفتم فک رهن کردم.
ما 28 سال زندگی پرتنشی داریم میخوام وجه آن سه دانگ را مطالبه کنم. آیا میشود اینکار را انجام داد ضمنا ما دو تا سند منگوله دار داریم که هر کدام سه دانگ سه دانگ است.
با سپاس فراوان