مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

باسلام دریک کارگاه کرمیکردم ومسئول حساب کتاب کرارگران بودم یکی از کارگرها بیش از حقش میخواست من ندادم بعد شروع کرد زنگ زدن وبدوبیجا گفتن من هم یک بار تماس گرفتم وگفتم بیا حقتو ببر بیشتر نمیدم اونم رفته صحنه سازی کرده که من به همراه چند نفر باشمشیر زدیمش نامه پزشک قانونی اورده من چجور میتونم بی گناهیمو ثابت کنم چون واقعا دعوای نکردم وکارگرها شهادت میدن که اون روز که میگه من داخل کارگاه بودم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شرحی که فرمودید به استناد شهادت شهود از خویش دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت و بیگناهی است خلاف آنرا مدعی باید ثابت کند البته در مقام دفاع می توانید به شهادت شهود و...استناد کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ضمن اخذ وکیل استناد به شهادت شهود جانمایی گوشی موبایل کنید