مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

سلام.سال 1385جهاد کشاورزی 75هکتار زمین موات در اختیار 5نفر بنام گروه 52 بصورت قرداد استیجاری قرار میده.و سال 95 قرداد اجاره تموم میشه.در سال 99 این 5نفر واگذار میکنن ب برادرم.البته وکالت ازشون میگیره بعنوان وکیل.چون غیر قابل فروش هستن.و سال 1400منابع طبیعی همون زمین با همون پلاک را طی یک مزایده واگذار می‌کنه ب شرکت تک چوب بعنوان طرح زراعت چوب.منابع طبیعی زمانی ک استعلام میگیره از جهاد چون سیستم ب روز نبوده متوجه نشدن ک متعلق ب گروه مشاع 52هست.و بعدا ک متوجه میشیم ک داره تصرف صورت می‌گیره طی نامه نگاری و استعلام جدید از جهاد کشاورزی.جهاد قبول می‌کنه ک این زمین متعلق ب گروه مشاع 52.الان چون زورشون ب شرکت تک چوب ک نفوذ زیادی داره.در واقع هیچ کاری برای ما نکردن.دوتا سوال داشتم لطفاً حتما کامل جواب بدید.اگه بخوام طرح دعوا بکنم با چ موضوعی باشه و اینکه میشه برا این کار از جهاد کشاورزی شکایت کرد و طرح دعوا کرد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید

جهت اخذ توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع و مطالبه ثمن به نرخ روز می توانید بدهید.
همچنین شکایت کیفری فروش مال غیر می توانید مطرح کنید.