مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت آسانسور

با سلام بنده در سال1401جهت سر و سامان دادن به کارهای ساختمان رابط بین سازنده آپارتمان و نصاب آسانسور بودم جهت نصب اسانسور و بصورت رسمی مدیر ساختمان نبودم پس از انجام کار و اواخر سال موتور دچار مشکل شد و بنده از محل گارانتی نسبت به تعویض موتوراقدام کردم و هیچ گونه حادثه ای برای ساکنین به وجود نیامد
حال مدیر جدید که از ماه 5امسال ساکن شدن از بنده به دلیل عدم بیمه آسانسور شکایت کردن و از طرفی طبق قانون این بیمه اختیاری بوده و خواستار پرداخت هزینه ان زمان به علت عدم بیمه شده
حالا با توضیحات بالا دفاعیات بنده باید چگونه باشد ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح دعوی با این کیفیت برای ایشان نتیجه ای ندارد. طبق تو ضیحات خویش دفاع کنید