مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام. من قبلا هم سوال پرسیدم و‌ مشاورین لطف کردند و جواب من رو هم دادند اما متاسفانه دوست داشتم بتوانم در پاسخ به مطالب یکسری سوال هایی که پرسیده بودند جواب دهم اما گزینه ای مبنی بر این مورد پیدا نکردم.
من و همسرم ساکن ایران نیستیم. مهریه من 111 سکه هست. قبلا با هم توافق کردیم که من بعد از عقد مهریه ام را ببخشم و 3 عدد سفته ای که هر کدام 180 میلیون تومان ارزش داشتن و به اسم من بود رو همسرم بده به من. به دلایل مشغله های دیگر وقت نشد مهریه ام رو ببخشم چون مدت کوتاهی ایران بودم. من باب اطلاعاتم میخواستم بپرسم اگر زمانی بخواد سفته هارو از من بگیره آیا من میتونم مدعی شم که این سفته ها به شرط مهریه بوده و من که مهریه ام رو نخواستم که ایشون سفته هارو اجرا گذاشتن؟ و چه اقدامی‌ میکنن واسه من از نظر قانونی؟ آیا میتونم کلا بزنم زیر موضوع که من سفته هارو ننوشتم و جعلی است؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

شما میتوانید مهریه ات را در ایران به اجرا گذاری در اخرین اقامتگاه زوج بر اساس ماده 14 قانون خانواده
لیکن باید در مورد سفته ها با گرفتن وکیل وجمع اوری دلایل ومدارک دفاع کنی
ولی نمتوانی تقاصای جعل کنی چون کارشناس تشخیص میدهد