مشاوره حقوقی رایگان - فرزند بی طرف

سلام من پسری 14 ساله هستم پدرم 2 سال است که با مادرم در حال جنگ هستند. پدرم به 3 تا از کارمندان دادسرا رشوه داده و علیه مادر من تهمت و دروغ شکایت می کن . حاصل این دروغ ها بر علیه مادر من 2 سال حکم صادر شده آیا مادر من که از من نگه داری می کند باید به زندان برود ؟ راهی برای اجرا نشدن حکم وجود دارد که من بی سر پرست نمانم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام اولا امیدوارم این موضوع خاتمه به خیر شود و در ضمن در هیچ شرایطی شما بدون سرپرست نمی مانید و سوم موضوع رشوه به کارمندان دادسرا یک عنوان مجرمانه بسیار بسیار سنگین است که نباید تا زمان اطمینان از موضوع آن را بازگو کرد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال صرفنظر از صحت و سقم ادعا ، چونکه شما به سن بلوغ جسمی و رشد عقلی نرسیده اید لذا طرح سؤال حقوقی برای شما موضوعیت ندارد تا پاسخ قانونی ارائه شود .