مشاوره حقوقی رایگان - درمورد شکایت کردن

با سلام و خسته نباشید،من یه برادر دارم که فی الحال در زندان بسر میبره و در سه پرونده سرقت وضرب و جرح محکوم به 12 سال حبس تعزیری و پرداخت رد مال به شکات شده است.ما از یک پرونده رصایت گرفتیم اما دوتای دیگه هرکاری میکنیم رضایت نمیدن علاوه براین این دوشاکی از 2 دادگاه مختلف مثلا فردیس و شهریار بطور مجزا شکایت کرده و پس از پیگیری کردنشان برادرم را مجددا محکوم به 12 سال دیگه و ردمال محکوم کردند.که همه احکام دادگاهها قطعی گردیده،میخواستم ازتون بپرسم که آیا ما میتونیم علیه این دوشاکی اقدام به شکایت مبنی بر این موضوع بکنیم یاخیر؟از ایزد منان آرزوی طول عمر براتون مسیلت دارم.با تشکر و تقدیم احترام

پاسخ ها :

سید محمد برقعی تجلی

جناب آقای سید محمد برقعی تجلی :

با سلام
اگر شکایت عینا شبیه شکایت قبلی است شامل امر مختومه شده و امکان اعاده دادرسی است