مشاوره حقوقی رایگان - عدم سازش تصادف رانندگی

سلام
تیر ماه 1402 در یک تصادف زنجیره‌ ایی چهار خودرو...خودرو سوم مقصر خودرو اول و دوم شد و من چهارمین ماشین بودم و مقصر خودرو سوم شدم... با هم رفتیم بیمه مسول بیمه گفت که ماشین پراید 83 فرسوده هستش و تصادف قبلی هم داره با اینحال سقف بیمه رو زد و بعد از برسی برای هزینه تعمیر چندین مبلغ متفاوت رو به من اعلام کرد و قسمت جلوی ماشین نیز خسارت دیده که انداخته گردن من و میگه کاپوت جلو رو هم من باید بدم بعد از من شکایت کرد هر چی بهش زنگ میزنم جواب نمیده...
آیا بخش جلو ماشین سوم که مقصر تصادف جلویی هستش هم باید من بدهم...و اینکه افت قیمت خودرو به ماشین 83 هم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی کارشناسی گردد. افت قیمت خیر

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

افت قیمت خیر.براساس نظریه کارشناس ومیزان تقصیرباید پرداخت شود