مشاوره حقوقی رایگان - مستمری گرفتن

سلام وقت بخير من از همسرم جدا شدم پدرم ٣٢ سال پيش فوت شدن مادرم مستمري بگير شدن كه ايشون هم ٢٦ سال پيش فوت شدن من رفتم بيمه تامين اجتماعي شعبه نه تهران تمام مدارك هم بردم فهميدم خواهر ناتني من هم دارن حقوق پدرم رو ميگيرن تهراني هستم ساكن بندرعباس اونجا بهم گفتن تو انحصار وراثت اسم من نيست بايد برم شوراي حل اختلاف ولي انقدر بد جواب ميدن اصلا نگفتن كدوم شوراي حل اختلاف بندرعباس خروج همسر سابقم رو زدم بازرس بيمه هم براي تحقيق امدن من دارم مجدد ميام تهران ولي نميدونم كدوم شوراي حل اختلاف بايد برم كه ثابت كنم من فرزند پدرم هستم ميشه راهنماييم كنين

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درپرونده تامین اجتماعی نسخه ای از انحصار وراثت وجوددارد.