مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناسی دادگستری بعداز کارشناسی تامین دلیل بعهده شاکی یا متشاکی می‌باشد

سلام.بنده زمین کشاورزی دارم که مجاورین از فاضلاب زمینهایشان زمین بنده را تخریب و بدلیل جمع شدن آب فاضلاب در آن هم تخریب شد وهم مانع کشت فصل گندم سال جاری شد از طرف قصور.شکایت نمودم ودادگاه کارشناس فرستاد جهت تأمین دلیل و هزینه آن را خودم پرداخت کردم و وقتی زمان جلسه رسیدگی شد متهمان از نظر کارشناس دادگستری اعتراض کردند. والان بار دیگر دادگاه کارشناس معرفی کرد آیا برای بار دوم بنده شاکی هزینه کارشناس را پرداخت کنم.چون ابلاغیه برای پرداخت هزینه کارشناسی دریافت نموده ام.ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظر دادگاه دارد. اصولا درمرحله اول خواهان پرداخت میکند

سید محمد برقعی تجلی

جناب آقای سید محمد برقعی تجلی :

اگر به کارشناسی معترض نبودید . خیر
به دفتر شعبه مراجعه بفرمایید