مشاوره حقوقی رایگان - کشف فشنگ

سلام بنده قصد سفر داشتم در داخل جیبم سه عدد فشنگ توسط پلیس فرودگاه کشف شد ولی بنده اصلا اطلاعی نداشتم بعد چند روز یکی از بستگان اعلام کرد که متعلق به ایشان بود الان تکلیف من چیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید دفاع مناسب نموده واثبات کنید که اطلاعی نداشته اید ومتعلق به شما نبوده ونیز فردی که متعلق به اوست اقرار نماید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از خود دفاع موثری نمایید و اعلام دارید که از وجود آن اطلاعی نداشتم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه رسیدگی از خود دفاع نمائید و عنوان بفرمائید که فشنگ‌ها متعلق به شما نیست و اقرارنامه شخصی که مالک فشنگ‌ها است را به مقام رسیدگی‌کننده ارائه دهید.