مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت حق

سلام وقتتون بخیر. یکسال و نیم هست که همسرم منو از منزل بیرون کرده و قفل درب و عوض کرده، هر چقدر گزارش 110 رو به قاضی میگم، ایشون میگن خونه ی خودشه و شما کاری نمیتونی بکنی، نفقه حقوقی هم شکایت کردم و ماهی 2 م کارشناس رای دادن ولی ایشون همچنان نمیده، میخام ببینم برای ورود به منزل و آوردن حداقل وسایل شخصیم میتونم شکایت کنم؟ این شکایت ممانعت از حق و نمیدونم چی هست که بهم گفتن، در ضمن امکان شکایت کیفری هست، ممنون از لطفتتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. طرح دعوی الزام به تهیه مسکن واثاث البیت،استرداد جهیزیه و وسایل،ترک انفاق.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ترک انفاق کیفری شکایت کنید.نفقه حقوق درخواست اجراییه بدهید در اجرا میتوانید حکم جلب بگیرید.برای وسایل دادخواست استرداد دهید