مشاوره حقوقی رایگان - چک بانکی

سلام وقت عالی بخیر پسرم یک چک به مبلغ 140 میلیون صادر کرده متوجه شدیم حسابهای پسرم بدلیل اختلاف حساب با شخص دیگری به مبلغ500 میلیون از طرف دادگاه مسدود شده ووکیل شخص ثالث منتظر واریز وجه چک به حساب پسرم هست تا نسبت به برداشت وجه واریزی ویا مسدودی موجودی اقدام کند. سوال من ازمحضر شما این است که ماوجه و مبلغ چک رو چطور به دست شخص اول برسونیم تا چک برگشت نخوره وشخص ثالث هم نتونه به مبلغ موجودی حساب دست پیدا کنه .ضمناً به هیچکدام از افراد فوق اعتماد نداریم وهمدست یکدیگرند.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اصل چک را اخذ ودرمقابل دریافت رسید تسویه، بدهی را به حساب دارنده چک واریز کنید. از طریق چک رمزدار و…

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما چک را از ثالث نگیرید ایشان درنهایت وصول میکند