مشاوره حقوقی رایگان - مکه

با سلام و احترام
متوفی در زمان حیات نام نویسی کرده بود برای مکه، اما در زمان حیات اسم برای مکه در نیومد ولی بعداز فوت اسم در میاد، حالا در این صورت اگر زوج توان جسمانی نداشته باشد پسر بزرگتر باید به نیابت بره؟ رفتن پسر بزرگ تر دلیل قانونی و شرعی داره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسئله شرعی این مورد یک چیز است و مسئله قانونی چیز دیگری از نظر قانونی این موضوع را باید در حالتی بررسی کرد که قرارداد اولیه چه بوده است

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

فیش اعزام به عتبات عالیات ماندد دیگر اموال متوفی تقسیم می‌شود