مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ازدواج مجدد

سلام امروز از طرف شوهرم برای من ابلاغیه ی درخواست ازدواج مجدد آمده، و پارسال از من برای عدم تمکین شکایت کرده بود.
خواستم بدونم بدون رضایت من، دادگاه بهش حکم ازدواج میده؟
من حق درخواست دریافت مهریه کامل و طلاق دارم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم تمکین اخذ شده باشد و شما تمکین نداشته‌اید بله امکان ازدواج مجدد مجوز آن وجود خواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حکم الزام به تمکین به نفع ایشان صادر شده و گواهی نشوز شما را اخذ نموده باشد بله می تواند از طریق دادگاه برای ازدواج مجدد اقدام کند.مهریه قابل مطالبه است برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.