مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام و‌ درود
من پسری 18 ساله هستم که در خانواده ای زندگی میکنم که زمانی که غریب پنج سال یا کمتر داشتم پدرم از مادرم جدا شده و سرپرستی ما به عهده مادر افتاده
من یک خواهر و یک برادر بزرگ‌تر دارم
الان در تمام این سال ها برادر من که یک آدم عصبی و نا متعادل هست من رو برای مسائل کوچیک بیهوده کتک میزده و من هم چون کودک بودم کاری نمیتونستم بکنم و مادر هم خیلی سعی نمیکنه جلوش رو بگیره و بی تفاوت جلوه میکنه
اون در حالی که خرج خونه هنوز روی دوش مادرم هستش ادعا میکنه پدر خونس و میخواد که بزرگ خونه بدوننش و مادرم هم حریفش نمیشه
به من میگه نمیزارم بری دانشگاه، برای درس خوندن نمیزاره برم کتابخونه
میگه هر جایی میری از من باید اجازه بگیری سر هر موضوعی تحقیرم میکنه و به جای من تصمیم میگیره و با اینکه نه سوادی داره نه چیزی که بهش افتخار کنه و از نوجوانی فقط دعوا کرده فکر میکنه از من بیشتر میفهمه
هنوز هم به من زور میگه و‌ من میزنه و‌ من هم چون امسال کنکور دارم نمیخوام در جواب اینکه منو میزنه بزنمش چون جو خونه رو کاملا متشنج میکنه و به مادرم هم فشار میاره
میخواستم بدونم الان از لحاظ قانونی چون من بالای 18 سن دارم بالغ هستم و دیگه کسی سرپرستی منو به عهده نداره و برادرم قیم من نیست، درسته؟
ینی اگر برم دانشگاه یه شهر دیگه اون نمیتونه بیاد منو به زور برگردونه و اگر مزاحمت ایجاد کرد یا خواست با من درگیری فیزیکی ایجاد کنه میتونم به جای درگیر شدن باهاش و دردسر هایی که داره(دیه و ...) از لحاظ قانونی ازش شکایت کنم؟
و اینکه الان برای این رفتارش از لحاظ قانونی میتونم کاری بکنم؟!
ممنون میشم جواب بدید ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام �ه می‌توانید شما به استقلال قانونی رسیده‌اید و نیاز به سرپرست ندارید