مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از پیمانی وزارت بهداشت و قبولی در ازمون دیگر وزارت بهداشت

با عرض سلام بنده در ازمون سال 98 وزارت بهداشت بصورت پیمانی دریک استان قبول شدم و امسال در ازمون دیگر وزارت بهداشت که درشهر و استان خودم میباشد قبول شدم سوالم اینست که با توجه به اینکه من در سال 98 تعهد پنج ساله مبنی بر اینکه در این پنج
سال حق استعفا و انتقالی ندارم را امضا کردم راهی برای استعفا دادن وجود دارد
من درخواست استعفا دادم اما رییس بیمارستان زبانی مخالفت کردند و گفتند کمبود نیرو داریم.

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام راهی غیر از تبعیت از مقررات ندارید �‌توانید با پرداخت خسارت و توافق استعفا دهید