مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام و احترام
در یک تصادف بر روی پل که چند ماشین و کامیون به هم زده بودند و هوا برفی و یخ بندان بود به دلیل ایستادن یک پراید برای تماشا و بستن و سد کردن راه بزرگراه، ترمز ای بی اس ماشین من نگرفت و من به پراید مقابل برخورد کردم. خسارت ماشین ایشان با بیمه پرداخت شده است ولی ایشان به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و درخواست افت قیمت را دارند. با توجه به این که خود ایشان راه را بسته بودند و مسیر بزرگراه که ماشین ها با سرعت حرکت می کردند را مسدود کرده بودند آیا هیچ تقصیری متوجه ایشان نیست؟ اگر راه را نبسته بودند این اتفاق نمی افتاد و ما هیچ کدام متضرر نمی شدیم. لازم به یاد آوری است که مقابل ایشان باز بود و به هیچ ماشینی نزده بودند و ماشین من هم بعد از تصادف از همه ی ماشین ها عبور کرد و به جلو رسیده بود و مقابل من ماشینی نبود که ایشان ادعا کند مسیر بسته بوده و نتوانسته رد شود. در حالیش که در ادعای خود نوشته در حال تردد بر روی پل بوده و اصلا به قضیه تصادف های قبلی و ایستادن خود و بستن راه بزرگراه و مسیر رفت دیگر ماشینها توسط خود نکرده است و فقط ذکر شده در حال تردد بوده و ماشین من به دلیل بی احتیاطی به ماشین ایشان زده است.

با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما قبل ازقبول پرداخت خسارت می بایست نسبت به کروکی اعتراض میکردید وتقاضای هیت 3نفره کارشناس می نمودید.شمادرنمایندگی بیمه اقراربه مقصربودن نمودید.وقتی مقصرباشیدبایدافت قیمت رابپردازید.بهتره درجلسه شورای حل اختلاف,نسبت به کروکی ایشان اعتراض نموده ودرخواست کارشناس رسمی برای ترسیم کروکی نمایید تامشخص شودایشان چند درصد مقصره تا برمبنی درصدقصور,ازشماافت قیمت بگیره وشما هم به تناسب قصورایشان خسارت خودروی خودراراازایشان بگیرید.

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی خوبتان

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

این موضوع را حتما در نظر بگیرید که دعوایی که ایشان مطرح کرده الزاما باید بطرفیت شما و شرکت بیمه باشد.در غیر اینصورت ایراد نمایید.در هر حال خسارت افت قیمت از بیمه قابل مطالبه میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید