مشاوره حقوقی رایگان - املاک پیش فروش

سلام .بنده یک معامله پیش فروش آپارتمان قولنامه ای انجام دادم که قرار داد رو املاک در مبایعه نامه برام تنظیم کرده .تاریخ شروع ساخت 1402/4/1میباشد تاریخ تحویل 1403/2/1 .پرداخت قسط ها به صورت هر سه ماه بوده و در 4 قسط بوده .در قرار داد ذکر شده تا تاریخ 1402/7/15سازنده موظف است شروع به کار کرده باشد در غیر این صورت شامل خسارت و برگشت ثمن‌ پرداختی می‌شود. اما اشاره به کلمه فسخ و میزان خسارت نشده .تا تاریخ 1402/7/15 سازنده شروع به ساخت نکرده وملک در حالت تخریب بوده و پروانه ساخت هم اخذ نکرده .به املاک رفتم برای صحبت. قرار بر پرداخت مبلغی خسارت و کم کردن مبلغ خسارت از کل قرار داد و به عقب انداختن تاریخ قسط ها و تاریخ تحویل شد .املاک پشت برگه من و برگه خودش نوشت که به علت تاخیر در شروع کار تغییراتی در پرداختی ها طبق توافق صورت گرفته که تاریخ پرداختی ها و تاریخ تحویل عقب افتاد و بنده امضا کردم و سازنده هم امضا کرد .بعد امضا سازنده گفت خسارتی نمیدم .حالا میخوام بدونم میتونم برای گرفتن خسارت و فسخ معامله به علت شروع به کار نکردن دادخواست بدم و خسارت و ثمن‌ پرداختی رو بگیرم و معامله رو فسخ کنم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام بله می‌توانید البته باید قرارداد رو و توافق بعدی رو ببینم