مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات

سلام خسته نباشین من تصادف کردم و طرف مقابلم در تصادف فوت شده و راننده فوت شده مقصر شناخته شده و خانواده انها هر بار اعتراض میزنن و الان شاهد میخان بیارن ایا شاهدهای الکی میتونن باعث بشن نظر کارشناسان عوض بشه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.قطعا اظهارات شاهدان عینی درنظریه کارشناس می. تواند دخیل باشد.ضمنادرصورت مقصربودن طرف مقابل,وراث ایشان می توانند دیه کامل راازبیمه حوادث راننده مقصر بگیرند.

پرسشگر :

خود راننده فوت شده مقصر اعلام شده ولی شاهد اوردن و دروغ به کارشناسان گفتن

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شناخت مقصر امرتخصصی هست و بیشتر به نظر کارشاسان مربوط هست تا شهود خط ترمز نحوه صدمه دیدن اتومبیل ها وضعیت خیابان

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

شما هم شهود معرفی نمایید