مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب

سلام. ما طبقه همکفیم و به آب نیازی نداریم آبمون مشترکه. طبقه چهارم پمپ گذاشته. به ما میگه که شمام باید پول بدین. بدون هماهنگی ما پمپ اورده. کل هزیتشم712000 شده. اولا باید ما بدیم یا نه؟ دوما اگر بخایم بدیم چقدر باید از پولو بدیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال در املاک مشاعی و مشترک و از جمله مجتمع های آپارتمانی ، پرداخت هزینه های مشترک بر اساس مساحت حصه اختصاصی به مجموع مساحت کل حصه های اختصاصی بر عهده تمامی مالکان است و پرداخت هزینه های مشترک چه از ملک استفاده گردد و چه نگردد الزامیست . مثال شما به مانند این می ماند که بگوئید چونکه ما در طبقه همکف ساکن هستیم به آسانسور نیاز نداریم و هزینه های نصب و یا تعمیرات آنرا نمی پردازیم و یا اینکه هزینه های خرید تجهیزات پمپ آب جهت افزایش فشار آب به طبقات فوقانی و ایزوگام پشت بام را نمی پردازم !!!!!!!!!!!!

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، کلیه هزینه های مشترک علی الاصول بر اساس مساحت است مگر طور دیگری توافق شده باشد، پیشنهاد می شود که با سازش کار خود را ختم به خیر کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر از شما هیچ استعلام و یا مشاوره ای صورت نگرفته می توانید زیر بار نروید اما اگر با نظر مدیر باشد موظف به پرداخت هستید