مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس غیرمرتبط

با سلام و عرض خسته نباشید
خودرو بنده یکسال پیش سرقت شد طرح شکایت نمودم
با اعتراض بیمه قاضی قرار کارشناسی در خصوص سرقت و باز کردن خودرو صادر نمودند
کارشناس توسط دادگاه انتخاب شد و در نظر کارشناسی عنوان نمودند باز کردن قفل درب خودرو غیرممکن می باشد!
و رای دادگاه به ضرر بنده صادر شد
بعد از چند ماه متوجه شدم فردی که به عنوان کارشناس انتخاب شده بود افسر راهور و کارشناس تصادفات بوده و با مراجعه به کانون کارشناسان متوجه شدم کارشناس رسمی دادگستری نمی باشد اما در سر برگ و مهر کارشناسی خود عنوان کارشناس رسمی دادگستری را قید نموده اند
درحالی که موضوع شکایت سرقت و نیازمند کارشناس در زمینه برق خودرو می باشد
حال با توجه به شرح واقعه آیا می توان در دادسرای عمومی از کارشناس مورد نظر بابت کارشناسی اشتباه و معرفی خود به عنوان کارشناس رسمی دادگستری شکایت نمود ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعتراض کنید و باید اثبات بشود کارشناسی عمدی و اشتباه بوده

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا لز طریق کانون کارشناسان پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به کانون کارشناسان مراجعه نمایید و از آن طریق پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری پیگیری بفرمائید.