مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

باسلام و تشکر بخاطر این امکان کاربردی و کمک به هموطنان
اینجانب حدود 20روز پیش یک پراید به مبلغ 32میلیون فروختم و در قولنامه دستی که نوشتیم شرط شد که مبلغ 27میلیون پرداخت میشود ماشین با خریدار سند نزد فروشنده تا اماده شدن بقیه پول و تعویض پلاک که خریدار موظف به پرداخت و تسویه کامل ظرف سه روز می‌باشد و متاسفانه از خریدار خبری نشد و هربار زنگ میزند قصد ترفند یا کلاهبرداری دارد و بنده بخاطر اجاره مغازه و 2میلیون خودرو فروختم و خرید ماشین دوگانه سوز ظرف 20 روز پراید حدود12میلیون گرون شده و با پول موجود یا خودرو فرسوده هم نمیتوانم بخرم آیا معامله میتوانم فسخ کنم یا ضرر زیان بگیرم یا خودرو توقیف کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید الان یک هفته مغازم بسته دنبال آدرس این آقا هستم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگردرمبایعنامه شرط خیاربرای خود گذاشته اید باتحقق شرط,می توانی فسخ کنی والا خیر.بایدمطالبه الباقی ثمن معامله رابنمایی.