مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رزمندگان شش ماه به بالا شاغل در دستگاه دولتی

سلام و احترام
بنده حدود 18 سال سابقه کار به صورت نیروی خرید خدمت در شرکت آب منطقه ای گلستان را دارا میباشم و سابقه 10 ماه جبهه در مناطق جنگی و همچنین برادر شهید هستم. سوال: آیا تبدیل وضعیت بنده براساس طرح استفساریه سال 98 خدمت رسانی به ایثارگران و رزمندگان بالای شش ماه حضور در مناطق جنگی خواهد شد ؟ باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام و احترام
در صورت امکان پاسخ تسریع گردد بسیار ممنون میشم.

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

سلام شمابایستی از سازمان مربوطه اطلاعات دقیق بدست بیاورید موفق باشید.

پرسشگر :

سلام، متوجه منظور شما نشدم اگه امکان دارد بیشتر توضیح فرمایید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما مشمول تبصره1بند"ذ"میشوید ولی استفساریه مذکور موردایراد قرارگرفت وبه مجلس عودت شد.