مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح بدلیل نداشتن پرده بکارت در شب عروسی،

سلام خسته نباشید.من 33سالمه و6سال بعد عروسی فهمیدم که زن پرده بکارت در شب عروسی نداشتن.اون موقع میگفتی که حلقوی هستش و ازین چرتو پرتارو.من شک کرده بودم ولی نمی شد اون موقع کاری کرد.چون کار از کار گذشته بود.ب عد 6سال خودش اقرارکرد که پسر عمویش بزور....
حالا ب اختلاف افتادیم و1بچه هم داریم.اون واس رفتن بچه میگه مهرشو میذاره اجرا.
آیا می تونم این قضیه رو پیش ببرم ه هم بچه رو بگیرم هم مهریشو ندم؟
برا اثباتش چون روزعقد عاقد اسم دوشیزه رو آورده.و تو عثقدنامه ثبت شده دوشیزه.ازقسم خوردن قران و قسم خوردن بچه هم میترسه.دروغ نمیتونی بگه.مرسی از لطفتون که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید و اعلام کنید که اطلاع نداشتید که با این شرایط می توان فسخ نکاح انجام داد و به همین خاطر چند سال گذشته است.
و یا اینکه اعلام کنید که در طول چند روز اخیر متوجه شده اید که با رابطه بکارت خود را از بین برده است.