مشاوره حقوقی رایگان - واحد تحویل نشده

با سلام واحدی دارم که شرکت ساختمان ساز به علت مشکل خودش با شرکت عمران رسما به بنده تحویل نداده است، هیئت مدیره پیغام داده که هزینه تعمیر جک درب ها و درب پارکینگ و شیشه های شکسته و شارژ و راهبری را باید پرداخت کنم، با توجه به اینکه هنوز کلید دست شرکت ساختمان ساز است و بنده کوچکترین رفت و امدی در ساختمان ندارم و حتی واحد رسما و قانونا تحویل نشده است ایا هزینه های تعمیراتی با من خریدار است یا خیر؟؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ شما مکلف به پرداخت نیستید و سازنده مکلف می باشد زیرا که قانونن ملک به شما تحویل داده نشده است. در مورد عدم تحویل ملک نیز می توانید در صورت گذشت موعد تحویل دادخواهی نمایید.