مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط شرکت نفت

سلام. سال 98شرکت نفت برای انتقال خط برق خود از زمین بنده استفاده نمودن و هر تعداد تیر برق نیاز بود در زمین بنده به کار برد بنده خودم مجوز کار دادم به شرط اینکه اجازه استفاده برق برای برقی کردن چاه کشاورزی به من بدهند ولی توافق فی مابین شفاهی بود اما شرکت نفت بعد از اتمام کار و گذشت 4سال به قول خود عمل نکرد حال اگه بخواهم شکایت کنم که شرکت نفت زمین من رو تصرف کرده امکانش هست؟ زمین کشاورزی بنده زمین واگذاری هست و سند ندارد ولی برگه واگذاریش رو دارم و درسیستم ادارت ثبت شده که زمین به من واگذار شده و اقدام به احیا آن کردم و حتی حفر چاه به صورتی قانونی کردم. حال با شکایت و اثبات حق مالکیت امکان پرداخت خسارت وجود دارد؟
پیشاپیش از پاسخ گو بودن مشاورین محترم بسیار ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد