مشاوره حقوقی رایگان - دیوار گزاری دور زمین باغی - مسکونی

با سلام و خسته نباشید
در اسفند 1396 زمینی به مساحت تقریبی 3400 متر مربع در روستایی اطراف کوچصفهان (با فاصله تقریبی یک کیلومتر شهر) که در محدوده طرح هادی هست ( مقداری از زمین طبق نقشه در این محدوده است).
در زمانیکه با صاحب قبلی زمین در مورد حریم زمین و جای مناسب دیوار گذاری صحبت می کردیم، دهیار و برخی از اهالی روستا هم حضور داشتند. و پس از آن در فروردین سال 98 ما قسمتی از محدوده را دیوار کشی کردیم( به ارتفاع 6 بلوک 20 سانتی) و پاکار باقی زمین کنده و سیمان ریخته شد اما دیواری نکشیدیم.
حال با گذشت تقریبا 11 ماه از زمان دیوار کشی، نامه ای از طرف دهیاری دریافت کردیم با این مضمون :
بعلت دیوار گزاری بدون مجوز و روشن شدن وضعیت به دهیاری مراجعه کنید. رونوشت نامه به بخشداری هم فرستاده شده است.
حال سوال بنده این هست آیا کار دهیاری درست هست؟
ما باید قبل از دیوار گذاری از دهیاری مجوز می گرفتیم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید از جهاد کشاورزی مجوز میگرفتید