مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی بدون مجوز 4ساله

با سلام
بنده میخوام باغی به متراژ 580متر بخرم که این ملک از یک طرف دیوار قدیمی داره ولی مالک بدون اخذ مجوز از جهاد اقدام به دیوار کشی و ایجاد انباری به متراژ حدودا 12متر کرده که به گفته وی این دیوار کشی قدمت 4ساله داره. همسایه این ملک که از این زمین جدا شده با اخذ مجوز از جهاد اقدام به دیوارکشی کرده و نامه بلامانع گرفته
حال سوال من این است اگه من این ملک را بخرم جهاد میتواند دیوارها را تخریب کند یا میتوانم با توجه به مرور زمان میتوانم از دادگاه نامه بلامانع بگیرم چون الان من هیچ یک از انشعابات اب و برق را نمیتوانم بدون استعلام جهاد نصب کنم ؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

سلام قبل خرید با جهاد کشاورزی هماهنگی لازم را انجام دهید