مشاوره حقوقی رایگان - ایا مشخص میشود که عکس توی پیج با چه گوشی گذاشته شده؟

من یه پیج داشتم که فروختمش الان برام ابلاغیه امده که میگه عکس غیر اخلاقی و جنسی منتشر کردی و مردم رو تشویق به فساد و فحشا کردی
الان میخواستم بدونم ایا مشخص میشه عکسای توی پیج با چه گوشی اپلود شدن؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در مراحل دادسرا و با ارجاع موضوع به پلیس فتا احتمال مشخص شدن موضع وجود دارد