مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

با سلام خدمت کارشناسان محترم دادراه
پرونده آیی که دوبار در دوشعبه رای گرفته شده و اعتراضی نشده و مختومه شده چطور امکان دارد پرونده دوباره جریان بیفته با اینکه اعتراضی صورت نگرفته چند بار یه پرونده رو میشه باز کرد مگه و درضمن اینها و وکیلشون پارتی یا آشنا زیاد دارن من کجا برم چکار کنم پدرم رو درآوردن خسته شدم پول وکیل دادن لطفا راهنمایی کنید چند بار هم رعیس قوه قضاییه رفتم ولی تاثیری نداشت

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر راجع به همان موضوع قبلاً دادگاه وارد رسیدگی شده است �تبارم را مختومه را دارد و نمی‌توان مجدداً همان پرونده را مفتوح کرد