مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو معیوب

با سلام
اینجانب خودرو پژو 405 خریداری کردم که قرار بر تخفیفات کامل بیمه و فقط گلگیر جلو راست تعویضی باشد ولی همان روز اول متوجه شدم بیمه یکسال تخفیف دارد، موتور خودرو معیوب است و 5 میلیون تومان تعمیرش است و بدنه خیلی از جاها تصادفی است و تعویض شده است (در قولنامه شرط سالم بودن ذکر نشده است ولی معیوبی اینها نیز ذکر نشده) اکنون کارشناس خودرو دادگستری هم بردم 12 میلیون غبن فاحشم داره
آیا برای فسخ رای میگیرم یا چه مدت طول میکشد ( گفتند یکسال طول میکشه __ جلسه اول اسفند امسال هست )

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
در خصوص موضوع مطروحه در خصوص قراردادهای منعقد شده توافقات طرفین حسب ماده 10 قانون مدنی معتبر می باشد و در وهله اول بایستی به قرارداد مزبور مراجعه نمود، در مواردی استثنایی قانونگذار به جهت جلوگیری از سو استفاده افراد قوانینی با توجه به نوع عقد به صورت آمره و لازم الاجرا وضع نموده که افراد در صورت تطابق موضوعات امکان استفاده از آنها را خواهند داشت، در خصوص موضوع حاضر حداقل امکان محکومیت فروشنده به استرداد موجود می باشد و مابقی بایستی با مطالعه و تطبیق موارد بررسی گردد.
دادگاهها مکلفند یک هفته پس از ختم تحقیقات رای خویش را انشا نمایند در صورت عدم اعتراض و... ممکن است ظرف مدت 2 ماه به مرحله اجرا برسید.

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383