مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ماشین بدلیل 7 گرم مواد صنعتی جاساز

چند ماه پیش با 7 گرم مواد جاساز داخل ماشین گیر کردم که ماشین بنام من نیس و الان حکم اومده حدود 9 سال حبس و 46 میلیون جریمه و مصادره ماشین که اینم بگم این پرونده حواشی زیاد داشت همجرم من ازاد شد در حالی که من چندسال پیش جرم الان این پسره را داشتم دقیقا
اونوقت بمن یکسال و نیم حبس دادن ولی الان با همون جرم چندسال پیشم ازاد کردن
اعتراف کرد که 15 سانت مواد ازم میخاست بخره ولی من ندادمش و چاقو کشی و زورگیری که خاست بکنه را ندید گرفتن ولی 15 سانت نخریدن اون برای من لحاظ شد چیکارکنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به دلیل آنکه سابقه داشتید مجازات شما شدید تر در نظر گرفته شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات تعیین شده برای شما به دلیل سابقه‌دار بودن، شدید در نظر گرفته شده است.

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

به هر دو مورد اعتراض کنید خصوصا ضبط خودرو