مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

باسلام تیرماه402 سه سارق ازمنزل ماتمام طلاونقره وسنگهای قیمتی مارا ربودند وبعداز حدود3 ماه درحین سرقت درمنزل دیگر بنده خدایی خوشبختانه دستگیرشدندوتحویل آگاهی و...اقرارکرده ودوبار تطبیق شده اند وزندانی..تابه امروز 5 ماهه معلوم نیست به چه‌علتی حکمی صادرنشده معلوم نیست اموال ما چه شده امروزهم بعدازکلی پیگیری و...قاضی میگه یکیشون بیماربود باوثیقه آزادشده هیچی به هیچی.
این سارقین باغ واملاک میلیاردی و وکیل دارند پیگیر وپشتیبان دزدی هایشان هست آیا نباید حکمی صادرمیشد خونه هاشون رو بگردند یاباشگردی بگن باسرمایه من مالباخته بازنشسته فرهنگی چه کرده اند؟ این ظلم است یاعدالت؟!چه تضمینی برای امنیت ما وتنبیه دزد مفت خور دردادگاه اسلامی هس؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن ابراز تاسف اگر دلایلی برای اثبات این سرقت دارید ارائه دهید و نسبت به قرار صادره اعتراض کنید و اگر قرار هم صادر نشده دلایل خود را به بازپرس ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
رسیدگی در دادگاه معمولاً زمانبر است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست گرامی
اولا برای اظهارنظرنسبت به عدم صدور حکم لازم است پرونده مطالعه بررسی گردد وبستگی دارد که درچه مرحله ی ازرسیدگی است ایا قراری تحت عنوان کیفرخواست یاوجلب به دادرسی صادر شده است یا خیر درثانی درست است که سارقین دستگیرشده اند اگر اموال شما نزدانان کشف نشده ویا اقرار بدان نکنند نتیجه ی برای شما در برنخواهد داشت واز حیث ازادی تحت وثیقه بمعنی تبریه شدن نیست وقانونا دادگاه مکلف است بعدازمدتی که قانون مشخص نموده قرار وثیقه ویا کفالت صادر کند لذاتوصیه میشود چنانچه شخصا قادربه پیگیری اصولی هستیدخود اقدام‌کنید وبدوا لایحه ی تقدیم ودرخواست مطالعه کنید وفرایند را بنحو قانونی پیگیری کنید درغیر اینصورت وکیل بگیرید موفق باشید