مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین منابع طبیعی

سلام

یک قطعه زمین داخل محوطه روستا هستش که 50 سال هیچ زراعت در آن نشده گروه از آهالی میخواهند زمین را تصرف کنند به بهانه این که در گذشته پدر بزرگشان در آن کشت کرده
هیچ گونه سند مالکیت هم ندارند
تنها شاهد دارند

این زمین هم تا جایی که من خبر دارم برای منابع طبیعی و بنیاد مسکن هستش

آیا می توانند زمین تصرف کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تصرف کنند تصرف مال غیر محسوب می‌شود و به صورت عدوانی است و قابل پیگیری

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست گرامی
باید بدانید تصرف فرع بر مالکیت است به عبارت ساده تر بصرف تصرف مالک محسوب نمی شوند واز طرفی اگر تصرف منشا قانونی نداشته باشد فاقد اعتبار وممکن‌است عواقب ومشکلات حقوقی وکیفری بدنبال داشته باشدموفق باشید صالح کاوری وکیل پایه یک دادگستری مشهد 09153139600