مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین منابع طبیعی

سلام. جریمه تصرف منابع طبیعی به ازای هر هکتار در یک روستا چقدر هست؟ چون در اون روستا همه زمین رو برمیداشتن و خونه میساختن. ما هم فکر کردیم قانون خاصی نیست و زمینی رو گود بردادی و صاف کردیم. الان اداره منابع طبیعی میگه این زمین ملی هست و کار به دادگاه رسیده. روستا در یکی از روستاهای دور در استان قم هست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام راه های قانونی وجود دارد که بتوان اثبات کرد که زمین فوق ، جز اراضی منابع طبیعی نیست
تماس بگیرید

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
بر اساس متراژ محاسبه می‌شود
ولی برای یک منزل اصلأ مبلغ قابل توجهی نیست
پیشنهاد میکنم با مراجعه به اداره آب‌خیزداری و منابع طبیعی محل ، با هماهنگی اقدام به تسطیح و اعاده وضعیت به حالت سابق نمایید
ولی در هر حال مبلغ جریمه از باب تخریب قابل توجه است
البته اگر در داخل بافت روستا بوده می‌توانید ادعای منابع طبیعی را رد نمایید