مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین ملی

با عرض سلام پدر اینجانب در سال 1362 قطعه زمین 6 هکتاری را از اداره منابع طبیعی به صورت واگذاری اجاره 99 ساله با تنظیم سند رسمی در دفترخانه گرفت برای کشت علوفه و چند ماهی اجاره داد و دیگر اجاره پرداخت نکرد و تا سال 92 مشغول کشت و کار بود لیکن منابع طبیعی در سال 84 سند را باطل کرد اما کاری به کشت و کار ما نداشت دو ماه قبل 3 نفر زمین را شبانه تصرف کرده و اقدام به پلاک بندی 500 متری و فروش کرده اند آیا ما می توانیم از این افراد شکایت کنیم با توجه به اینکه سند رسمی اجاره داریم و زمین در تصرف ما بوده است یا خیر ؟ ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

با سلام
علت ابطال یکطرفه ی سند چ بوده؟ احتمالا بخاطر عدم چرداخت اجور معوقه و بی توجهی ب اخطار دادگاه ب موجر حق فسخ یکطرفه داده