مشاوره حقوقی رایگان - تخریب مرز زمین

پرونده ای با موضوع تخریب مرز زمین، قطع شاخه درختان و ممانعت از حق در حال رسیدگی است ؛ کارشناس اولیه به نفع شاکی رای می دهد که مورد اعتراض متشاکی واقع شده و قرار کارشناسی به هیئت سه نفر ارجاع می شود در این اثنا متشاکیان سه روز قبل از اجرای قرار کارشناسی مرز را کلا تخریب و تسطیح نموده و حدود 500 متر از زمین شاکی را برای خود تصرف و کشت می نمایند و در روز کارشناسی شاکی موضوع تخریب مرز و تصرف عدوانی را به کارشناسان می گوید و فردای آن روز با پلیس 110 تماس گرفته و گزارش آن را صورتجلسه می کند .
سوال آیا شاکی باید شکایت جدیدی مطرح نماید یا اینکه طی لایحه ای به دادگاه موضوع تخریب مجدد مرز و تصرف عدوانی را اعلام نماید تا یکجا رسیدگی شود ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد